Νέο ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην Ανόρθωση ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Γεμάτο το «απουσιολόγιο»

Νέο ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην Ανόρθωση ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Γεμάτο το «απουσιολόγιο»

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανόριωσης, ενόψει του Αμμοχωστιανού ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Νέα Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Ντούρις και Λαβόρδε έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση, ενώ οι Πράνιτς και Ιγκιεμπόρ έκαναν φυσιοθεραπεία.

Ο τελευταίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και δεν προλαβαίνει το τοπικό ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Σημειώνουμε ότι δεν υπολογίζονται ούτε οι τιμωρημένοι λόγω κίτρινων καρτών, Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο!

Μέσα σ΄ όλα, υπάρχει και ένα ευχάριστο νέο, αφού ο Βάργκιτς προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.