«Φλιτζάνια Αγάπης» του Καραισκάκειου Ιδρύματος

«Φλιτζάνια Αγάπης» του Καραισκάκειου Ιδρύματος

Ο εικαστικός Νικόλας Λαδόμματος φιλοτέχνησε μία σειρά από 4 συλλεκτικά φλιτζάνια με αφηρημένη τεχνοτροπία για το  Καραισκάκειο Ίδρυμα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του νέου του στόχου, την υλοποίηση του «Κέντρου παιδικού καρκίνου»...για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Τα μοτίβα των φλιτζανιών, παραπέμπουν σε σταγόνες, κύτταρα, ιστούς, dna, αφήνοντας έτσι το μυαλό να ταξιδέψει και να κατανοήσει την ιδέα της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς του Ιδρύματος προς τον συνάνθρωπό και ως επέκταση της κοινωνίας μας.
Διαθέσιμα από το Καραισκάκειο ‘Ιδρυμα και από το Nicholas Ladommatos Art Studio (Κυριάκου Μάτση 48, ‘Αγιος Δομέτιος 2368) από την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018.


Τιμή πώλησης: €12/ ανά σχέδιο ή €40 και τα 4 σχέδια μαζί.
Για πληροφορίες: 22210858,95119565 και στο info@karaiskakio.org.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE