ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Επεισόδια σε πεδίο βολής - Μπήκαν κάτοικοι την ώρα πραγματικών πυρών - Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Επεισόδια σε πεδίο βολής - Μπήκαν κάτοικοι την ώρα πραγματικών πυρών - Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Επεισόδιο με είσοδο κατοίκων της Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου την ώρα που γινόταν βολή με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής Ξυντού.

Όπως ενημέρωσε ο Βουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης μέσω Twitter κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου εισήλθαν εντός του πεδίου βολής Ξυντού που βρίσκεται στην Ορούντα αλλά γειτνιάζει με το χωριό τους.

Ευτυχώς όπως σημειώνει σταμάτησε η βολή που γινόταν εκείνη την ώρα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Όπως τονίζει ο Βουλευτής πρέπει να ακουστούν οι ανησυχίες των κατοίκων.

Όπως αναφέρει «μόλις πριν 15 μέρες προειδοποιήσαμε υπουργό Άμυνας αλλά...».

Δείτε τις αναρτήσεις που έβαλε:

 

Να θυμίσουμε ότι τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία του πεδίου βολής Ξυντούς, στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου, συζήτησε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος από το 2009.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.