Αυξήθηκαν οι παραγγελίες στις γερμανικές βιομηχανίες τον Σεπτέμβριο

Αυξήθηκαν οι παραγγελίες στις γερμανικές βιομηχανίες τον Σεπτέμβριο

Αύξηση των παραγγελιών τους παρουσίασαν οι γερμανικές βιομηχανίες το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Τρίτη 6/11, καθώς η ανάκαμψη τον Αύγουστο, σημείωσαν επίσης ισχυρότερη άνοδο από ό, τι είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.

 
Οι εταιρείες ανακοίνωσαν αύξηση 0,3%, σε μηνιαία βάση, στις νέες παραγγελίες το Σεπτέμβριο, με βάση εποχιακά προσαρμοσμένα στοιχεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής ομοσπονδιακής στατιστικής αρχής Destatis.
 
Τα στοιχεία ξεπέρασαν σημαντικά τις εκτιμήσεις των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Factset, για μείωση των βιομηχανικών παραγγελιών κατά 0,5%.
 
Επιπλέον, η Destatis αναθεώρησε προς τα πάνω τα στοιχεία για τον Αύγουστο, αναφέροντας ότι οι παραγγελίες αυξήθηκαν κατά 2,5% (αντί για 2,0%) σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE