ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστειλε μήνυμα η EUROPOL για παιδική πορνογραφία - Χειροπέδες σε 20χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστειλε μήνυμα η EUROPOL για παιδική πορνογραφία - Χειροπέδες σε 20χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 20 χρόνων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας το βράδυ της Τρίτης (6/11), σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, μετά από αριθμό πληροφοριών που λήφθηκε στην Αστυνομία από την Europol, οι οποίες ανάφεραν ότι πρόσωπο απέστειλε μέσω διαδικτύου σε άλλα πρόσωπα αριθμό φωτογραφικών αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις για ταυτοποίηση του υπόπτου προσώπου, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον του 20χρονου.

Αφού στη συνέχεια εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα έρευνας της κατοικίας του 20χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα στην οικία, στην παρουσία του 20χρονου, κατά την οποία εντόπισαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία και παρέλαβαν για διενέργεια δικανικών εξετάσεων.

Ο 20χρονος ομολόγησε στη συνέχεια στους ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Ο 20χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 9.15 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE