Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του Κ. Κατσίφα

Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του Κ. Κατσίφα

αραδόθηκε, μετά από δέκα μέρες, στην οικογένειά του η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από συμπλοκή με την αλβανική αστυνομία στις 28 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας και η αδελφή του 35χρονου Κατσίφα παρέλαβαν τη σορό από τα Τίρανα και επέστρεψαν νωρίς το πρωί στο χωριό Βουλιαράτες. Οι δικηγόροι της οικογένειας παρέλαβαν επίσης αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου προκειμένου να εξεταστούν τα επόμενα βήματα της οικογένειας.

Η κηδεία του Κατσίφα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE