Ποιος ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους αθλητές… Δεν είναι ΟΛΟΙ «θύματα»…

Ποιος ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους αθλητές… Δεν είναι ΟΛΟΙ «θύματα»…

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την καθημερινή ροή πληροφοριών, για τις καταγγελίες των παιχτών της Αλκής, για τα ενέσιμα σκευάσματα που τους παραχωρούσαν την περασμένη σεζόν. 

Πολύ κατατοπιστικό ήταν ένα χτεσινό ρεπορτάζ του συνάδελφου Φάνη Μακρίδη (ΕΔΩ) στην ιστοσελίδα TothemaOnline. 

Καταλαβαίνω ότι μοιάζει λίγο χλωμό να «στηθεί» υπόθεση, μετά από τις καταγγελίες των Λοιζίδη και Φραγκέσκου. 

Το σοβαρότερο ζήτημα που προκύπτει, απ’ όλη αυτή την ιστορία, είναι ποιος προστατεύει τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα τους αθλητές, από όλα αυτά (τα σκευάσματα παράνομα ή νόμιμα) που κυκλοφορούν. 

Είναι κάποιοι αθλητές βεβαίως που είναι ενημερωμένοι, όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και οι προπονητές τους, για τυχόν «ζημιά» που ενδεχομένως να προκαλέσει στην υγεία τους, όταν λαμβάνουν τέτοιους είδους σκευάσματα.

Παρόλα αυτά, επιλέγουν να μπουν σε αυτό το «χορό», γνωρίζοντας ότι αυξάνονται οι πιθανότητες τους να φτάσουν στα ουράνια! 

Κίνητρο τους δεν είναι μόνο η δόξα, αλλά και το χρήμα… 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.