Η Γαρυφαλιά σπάει τη σιωπή της – «... Για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια...» - VIDEO

Η Γαρυφαλιά σπάει τη σιωπή της – «... Για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια...» - VIDEO

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM και απάντησε στις εικασίες ότι αποχώρησε επειδή θύμωσε ο σύντροφός της με την δοκιμασία του φιλιού.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη η οποία ήταν το φαβορί του GNTM αποχώρησε οικειοθελώς μετά τη τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον σύντροφό της στο επεισόδιο της Τρίτης, 6/11.

Η νεαρή καλλονή είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» την Τετάρτη, 7/11: «Δεν αποχώρησα επειδή τσακώθηκα με τον σύντροφό μου. Το είδατε το τηλεφώνημα... Δεν υπήρχε κάποιος τσακωμός… Κατάλαβα μέχρι που είναι τα όριά μου.

Και για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια... Γιατί θα έφτανα σε αυτό το σημείο. Ε, όχι. Από το να χάσω τον εαυτό μου. Θα το κάνω έξω. Πόσο άλλο να κρατηθώ;».

Τι άλλο είπε όταν η Κατερίνα Καραβάτου τη στρίμωξε;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE