Οι ΜΙΣΟΙ οπαδοί της Άιντραχτ ήρθαν μέσω κατεχομένων – Από εξονυχιστικό ΕΛΕΓΧΟ στα οδοφράγματα

Οι ΜΙΣΟΙ οπαδοί της Άιντραχτ ήρθαν μέσω κατεχομένων – Από εξονυχιστικό ΕΛΕΓΧΟ στα οδοφράγματα

Περίπου 5000 (!) οπαδοί της Άιντραχτ αναμένεται να βρίσκονται το βράδυ της Πέμπτης (07/11, 19:55) στο ΓΣΠ, στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός πως οι μισοί περίπου φίλοι της Γερμανικής ομάδας ήρθαν στην Κύπρο μέσω των κατεχομένων.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήρθαν από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, πέραν των δύο χιλιάδων οπαδών της Άιντραχτ!

Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα να μην τους αφήσουν να περάσουν από το οδόφραγμα, όμως θα τους γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, κυρίως επειδή κάποιοι οπαδοί της Γερμανικής ομάδας είναι Τουρκικής καταγωγής και ενδεχομένως να έχουν μαζί τους σημαίες του ψευδοκράτους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE