Η τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα πριν τον αγώνα με τους Γερμανούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα πριν τον αγώνα με τους Γερμανούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει απόψε (07/11) την προετοιμασία του ο Απόλλωνας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (08/11, 19:55) με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί η Λεμεσιανή ομάδα να μην έχει – ρεαλιστικά ομιλούντες – ελπίδες πρόκρισης στους «32» και το μυαλό όλων να είναι στο Λεμεσιανό ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής (11/11) με αντίπαλο την ΑΕΛ, όμως δεν πρόκειται να… σνομπάρει το παιχνίδι με τους Γερμανούς, αλλά είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος.

Η τελευταία προπόνηση διεξάγεται σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ δεν λείπουν και τα «πειράγματα» μεταξύ των παικτών…

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE