Η τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα πριν τον αγώνα με τους Γερμανούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα πριν τον αγώνα με τους Γερμανούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει απόψε (07/11) την προετοιμασία του ο Απόλλωνας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (08/11, 19:55) με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί η Λεμεσιανή ομάδα να μην έχει – ρεαλιστικά ομιλούντες – ελπίδες πρόκρισης στους «32» και το μυαλό όλων να είναι στο Λεμεσιανό ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής (11/11) με αντίπαλο την ΑΕΛ, όμως δεν πρόκειται να… σνομπάρει το παιχνίδι με τους Γερμανούς, αλλά είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος.

Η τελευταία προπόνηση διεξάγεται σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ δεν λείπουν και τα «πειράγματα» μεταξύ των παικτών…

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE