ΚΥΠΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες μέχρι τέλους της εβδομάδας

ΚΥΠΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες μέχρι τέλους της εβδομάδας

Ανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (8/11) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα δυτικά µέχρι βορειοδυτικοί. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και στα ανατολικά και τοπικά στα νότια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (9/11), το Σάββατο (10/11) και την Κυριακή (11/11) θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE