ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από σπίτι Ελληνοκύπριου – Καταζητείται συγκεκριμένο πρόσωπο

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από σπίτι Ελληνοκύπριου – Καταζητείται συγκεκριμένο πρόσωπο

Περιουσία, μεγαλύτερη των 140 χιλ. ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, έκλεψαν από διαμέρισμα 34χρονου Ελληνοκύπριου.

Ο ιδιοκτήτης φύλαγε τα χρήματα και τα κοσμήματα σε μικρό χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Οι διαρρήκτες το εντόπισαν, το ανέβασαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας, το παραβίασαν και άρπαξαν ότι είχε μέσα.

Η διάρρηξε έγινε αντιληπτή από τον 34χρονο την Τετάρτη (7/11).

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν 1,300 ευρώ, 1,600 δολάρια Αμερικής και κοσμήματα, συνολικής αξίας 135 χιλ. ευρώ.

Η Αστυνομία έκανε εξετάσεις στην σκηνή, από τις οποίες δεν προέκυψε ότι παραβιάστηκε το διαμέρισμα, έτσι ηγέρθησαν υποψίες εναντίον υπαλλήλου του παραπονούμενου.

Εναντίον του 39χρονου υπαλλήλου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.