Γέννησε τετράδυμα η… γιαγιά που έκανε εξωσωματική στην Κύπρο! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γέννησε τετράδυμα η… γιαγιά που έκανε εξωσωματική στην Κύπρο! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με καισαρική έφερε στον κόσμο στις 26 Οκτωβρίου, τα τετράδυμά της, η 50χρονη.

Τα τρία κορίτσια και ένα αγόρι που γέννησε η 50χρονη, μεταφέρθηκαν στην εντατική, όπου νοσηλεύτηκαν με αναπνευστήρα και τρέφονται με σωλήνες που εισέρχονται στην κοιλιά.

Οι γιατροί της είπαν ότι τα μωρά θα πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, ωστόσο λόγω της προόδου που κάνουν, η 50χρονη ελπίζει ότι θα κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι.

Το πρώτο μωρό, ένα κορίτσι, έφτασε στις 10.03πμ στις 26 Οκτωβρίου με σκούρα μαλλιά, το δεύτερο είναι πανομοιότυπο, αφού είναι δίδυμο του πρώτου, γεννήθηκε ένα λεπτό αργότερα βάρους και περιγράφηκε ως «μικρό μαχητής». Το τρίτο γεννήθηκε στις 10.05 π.μ. και περιγράφηκε ως το «ισχυρότερο από τα κορίτσια με μια κολακευτική όρεξη».  Το τελευταίο ήρθε στον κόσμο στις 10.07πμ. 

Να πούμε ότι η Τρέισι Μπρίτεν, έχει τρία μεγάλα παιδιά και οκτώ εγγόνια. Πλέον είναι η μεγαλύτερη μητέρα τετραδύμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.     

Αξίζει να θυμίσουμε ότι, η εξωσωματική γονιμοποίηση έχει γίνει στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE