Υποψήφιος στα κατεχόμενα ο Ντεκτάς

Υποψήφιος στα κατεχόμενα ο Ντεκτάς

Πιθανός υποψήφιος για τις «προεδρικές» του 2020 ο Σερντάρ Ντενκτάς.

Την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για τις «προεδρικές εκλογές» του 2020 ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΚ και νυν «υπουργός δημοσιονομικών», Σερντάρ Ντενκτάς σε τηλεοπτική εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Μπαϊράκ», ο κ. Ντενκτάς απαντούσε σε ερώτηση εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις «προεδρικές» που θα γίνουν σε δύο χρόνια. «Αυτά τα δύο χρόνια για μένα είναι σημαντικά. Είναι δύο χρόνια στα οποία πρέπει να πετύχω. Μακάρι να πετύχω αυτά τα δύο χρόνια γιατί οι διαδικασίες είναι πολύ δύσκολες, αλλά εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα, δεν φεύγω από τα δύσκολα. Εάν πετύχω τότε η κρίση θα είναι του λαού».

Εάν δεν υπάρξουν δημοσιονομικές δυσκολίες, πρόσθεσε, στόχος του είναι να περάσουν αυτά τα δύο χρόνια (μέχρι τις «προεδρικές εκλογές») επιτυχώς. Ο προϋπολογισμός, συνέχισε, είναι μια νομοθεσία, αλλά αυτή τη νομοθεσία την εφαρμόζει ο ίδιος και η ομάδα του και εξέφρασε πεποίθηση και εμπιστοσύνη ότι όπως έγινε το 2017 και το 2018 με τις πληρωμές και τις μισθοδοσίες, θα γίνει και το 2029 και 2020.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE