ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος στα κατεχόμενα ο Ντεκτάς

Υποψήφιος στα κατεχόμενα ο Ντεκτάς

Πιθανός υποψήφιος για τις «προεδρικές» του 2020 ο Σερντάρ Ντενκτάς.

Την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για τις «προεδρικές εκλογές» του 2020 ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΚ και νυν «υπουργός δημοσιονομικών», Σερντάρ Ντενκτάς σε τηλεοπτική εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Μπαϊράκ», ο κ. Ντενκτάς απαντούσε σε ερώτηση εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις «προεδρικές» που θα γίνουν σε δύο χρόνια. «Αυτά τα δύο χρόνια για μένα είναι σημαντικά. Είναι δύο χρόνια στα οποία πρέπει να πετύχω. Μακάρι να πετύχω αυτά τα δύο χρόνια γιατί οι διαδικασίες είναι πολύ δύσκολες, αλλά εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα, δεν φεύγω από τα δύσκολα. Εάν πετύχω τότε η κρίση θα είναι του λαού».

Εάν δεν υπάρξουν δημοσιονομικές δυσκολίες, πρόσθεσε, στόχος του είναι να περάσουν αυτά τα δύο χρόνια (μέχρι τις «προεδρικές εκλογές») επιτυχώς. Ο προϋπολογισμός, συνέχισε, είναι μια νομοθεσία, αλλά αυτή τη νομοθεσία την εφαρμόζει ο ίδιος και η ομάδα του και εξέφρασε πεποίθηση και εμπιστοσύνη ότι όπως έγινε το 2017 και το 2018 με τις πληρωμές και τις μισθοδοσίες, θα γίνει και το 2029 και 2020.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top