Αφήνουν πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ζητάνε το διπλό

Αφήνουν πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ζητάνε το διπλό

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Συνέχεια στο Παγκύπριο πρωτάθλημα παίδων U14 έχουμε αυτή την Κυριακή. Η ομάδα μας φιλοξενείται στη Λάρνακα από τη Νέα Σαλαμίνα για την 8η αγωνιστική.

Στόχος στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι να αφήσουν πίσω τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Στις πρώτες επτά αγωνιστικές η ομάδα του Ανδρέα Δαρείου κατάφερε να μαζέψει οκτώ βαθμούς.

Ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού και θα αρχίσει στις 10:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.

BEST OF TOTHEMAONLINE