Αφήνουν πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ζητάνε το διπλό

Αφήνουν πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ζητάνε το διπλό

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Συνέχεια στο Παγκύπριο πρωτάθλημα παίδων U14 έχουμε αυτή την Κυριακή. Η ομάδα μας φιλοξενείται στη Λάρνακα από τη Νέα Σαλαμίνα για την 8η αγωνιστική.

Στόχος στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι να αφήσουν πίσω τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Στις πρώτες επτά αγωνιστικές η ομάδα του Ανδρέα Δαρείου κατάφερε να μαζέψει οκτώ βαθμούς.

Ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού και θα αρχίσει στις 10:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE