Αφήνουν πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ζητάνε το διπλό

Αφήνουν πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ζητάνε το διπλό

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Συνέχεια στο Παγκύπριο πρωτάθλημα παίδων U14 έχουμε αυτή την Κυριακή. Η ομάδα μας φιλοξενείται στη Λάρνακα από τη Νέα Σαλαμίνα για την 8η αγωνιστική.

Στόχος στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι να αφήσουν πίσω τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Στις πρώτες επτά αγωνιστικές η ομάδα του Ανδρέα Δαρείου κατάφερε να μαζέψει οκτώ βαθμούς.

Ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού και θα αρχίσει στις 10:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect