«Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα» – Οι δηλώσεις του Παπαπαναγή στη Cytavision

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα» – Οι δηλώσεις του Παπαπαναγή στη Cytavision

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το παιχνίδι του Απόλλωνα με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο ΓΣΠ, ο συνεργάτης του αποβληθέντα προπονητή της Λεμεσιανής ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή, Περικλής Παπαπαναγή.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας. Κάποια παιδιά που έπαιξαν σήμερα, έδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν ομάδες της Ευρώπης.

Έπρεπε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω από το 2-3. Σε μία δεδομένη στιγμή που είχαμε τον έλεγχο, ξαφνικά με ένα λάθος βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-0, αλλά η ομάδα με την αντίδραση της, έδειξε ότι μπορούσε να κάνει ένα μικρό θαύμα.

Είμαστε σε έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο, αλλά ο Απόλλωνας έδειξε ότι έχει ανέβει επίπεδο και βλέπουμε στα ίσα όλους τους αντιπάλους.

Η Άιντραχτ είναι εξαιρετική ομάδα, κι εμείς αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να τους παίζουμε στα ίσα. Θα μπορούσε να μείνει και 0-3 το σκορ, αλλά θα ήταν πάρα πολύ άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Το 2-3 είναι τιμητική ήττα, αλλά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα του αγώνα.

Τα πρωταθλήματα και οι ομάδες δεν κρίνονται από μερικές στιγμές. Η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα.

Με Ανόρθωση για παράδειγμα, τα στατιστικά έδειξαν συντριπτικά υπέρ μας, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ.

Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα και θα προετοιμαστούμε τώρα για το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού με στόχο τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE