Περιφερειακή σύσκεψη στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας για τη διάνοιξη του οδοφράγματος των Κοκκίνων

Περιφερειακή σύσκεψη στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας για τη διάνοιξη του οδοφράγματος των Κοκκίνων

Περιφερειακή σύσκεψη για συντονισμό ενεργειών διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου σχετικά με την διάνοιξη του οδοφράγματος Κοκκίνων.

Η σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο 10/11/2018 και ώρα 15ː00, σύμφωνα με τον πρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκο Κλεάνθους, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την δικοινοτική επιτροπή για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Τηλλυρίας .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κλεάνθους ανέφερε πως η δικοινοτική επιτροπή για την διάνοιξη οδοφραγμάτων Τηλλυρίας δραστηριοποιείται από το 2003 και σ’ αυτήν συμμετέχουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι της περιοχής.

Όπως ανέφερε ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί τα Κοινοτικά Συμβούλια της περιοχής Τηλλυρίας, ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς και όλα τα Κοινοτικά Συμβούλια της περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς καθώς επίσης και οι Τουρκοκύπριοι της περιοχής Λιμνίτη και Λεύκας και Τουρκοκύπριοι από τα Κόκκινα.

Σχετικές προσκλήσεις έχουν αποσταλεί και σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE