ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ξεσπά ο πατέρας - «Δεν έκαναν τίποτα για τον 13χρονο γιο μου...»

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ξεσπά ο πατέρας - «Δεν έκαναν τίποτα για τον 13χρονο γιο μου...»

Και οι Ρομά έχουν ψυχή δήλωσε ο πατέρας του 13χρονου...

Δηλώσεις του πατέρα της 9χρονης και του 13χρονου φιλοξενεί η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή (9/11).

«Πέντε και παραπάνω μήνες εξέταζαν το παιδί. Ξέραμε πως είχε έντονο στρες και ξέσπαγε συχνά με νεύρα και ξαφνικά μετά ηρεμούσε. Άλλος άνθρωπος. Αλλά δεν του έδωσαν κάτι, δεν έκαναν κάτι ουσιαστικό να προλάβουμε το κακό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσης δήλωσε, «πιστεύω πως ακόμα σκέφτονταν αν όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια και πως το "παίζαμε" έτσι να μας δώσουν και άλλο επίδομα να απλώνουμε σπίτι και να μην δουλεύουμε».

Όσο αφορά το φονικό μαχαίρι, ο πατέρας δήλωσε πως ήταν μέτριου μεγέθους και το χρησιμοποιούσε για το μαγείρεμα του φαγητού.

Να σημειώσουμε ότι η κηδεία της 9χρονη θα τελεστεί την Παρασκευή (9/11) στις 2 το απόγευμα στον Άη Γιάννη.

Τέλος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, οι Ρομά της περιοχής συγκέντρωσαν χρήματα για την κηδεία της μικρής χωρίς ωστόσο να είναι αρκετά όπως αναφέρουν οι γονείς της 9χρονης.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE