Ήβη Αδάμου: Μιλάει πρώτη φορά για την βάφτιση της κόρης της – Απαντά αν θα παντρευτεί την ίδια μέρα – VIDEO

Ήβη Αδάμου: Μιλάει πρώτη φορά για την βάφτιση της κόρης της – Απαντά αν θα παντρευτεί την ίδια μέρα – VIDEO

Θα ήθελε η  Κύπρια τραγουδίστρια να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί;

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το νέο της τραγούδι.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για την καθημερινότητά της με την κορούλα της και αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει την μικρή της αλλά και αν έχει σκεφτεί την ίδια μέρα να κάνει δύο μυστήρια μαζί, γάμο και βάφτιση.

Η Ήβη Αδάμου τόνισε: «Έχω βοήθεια από τη μαμά και την πεθερά μου και μία κυρία εδώ στην Αθήνα… Η μικρή είναι παντού μαζί μου. Μόνο μία με δύο μέρες μπορώ μακριά της…».

 Και η ίδια πρόσθεσε : «Είμαι cool μαμά, αλλά έχω και τις ανησυχίες μου»! 

Όσο για την βάφτιση της μικρής της είπε: «Θα γίνει λίγο πιο μετά η βάφτιση. Δε θα ήθελα γάμο και βάφτιση μαζί γιατί είναι πολύ κουραστικό, φαντάσου να κάνω δύο μυστήρια μαζί… Παναγία μου, όχι». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της στο πιο κάτω βίντεο από το gossip-tv.gr:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE