Τελευταία μέρα προπώλησης εισιτηρίων – Νέα ανακοίνωση

Τελευταία μέρα προπώλησης εισιτηρίων – Νέα ανακοίνωση

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η προπώληση εισιτηρίων για τον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας απέναντι στην Ανόρθωση στις 19:00 στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: €15
Μαθητικό: €10
Παιδικό: €1

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα προπώλησης εισιτηρίων από τις 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου μας.

Καλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας που θα παρεβρεθούν στον αγώνα να προαγοράσουν τα εισιτήρια τους για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας στα ταμεία του Σταδίου την ημέρα του αγώνα.

Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου καθώς και εκδοτήρια κάρτας οπαδού στην μπουτίκ της Ανόρθωσης.

Σαλαμιναίε, Σαλαμιναία μην αφήσεις την ομάδα μας να αγωνιστεί μόνη της, στήριξε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας»!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.