ΚΑΡΤΑ: ΘΕΣΗ Απόλλωνα και Ανόρθωσης – Ο λόγος που δεν υπέγραψαν την επιστολή

ΚΑΡΤΑ: ΘΕΣΗ Απόλλωνα και Ανόρθωσης – Ο λόγος που δεν υπέγραψαν την επιστολή

Η συζήτηση γύρω από την κάρτα φιλάθλου φουντώνει και μετά την επιστολή των 6 σωματείων στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη έπονται εξελίξεις.

Την επιστολή υπέγραψαν τα σωματεία ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Αλκή και Δόξα. Σε ερώτηση που δέχθηκαν οι εκπρόσωποι τύπου των σωματείων Ανόρθωσης και Απόλλωνα τοποθετήθηκαν για τους λόγους που δεν υπέγραψαν την επιστολή.

Δείτε επίσης: 

Προκύπτει εξέλιξη – Πάει στο Κοινοβούλιο ο ΝΟΜΟΣ της Κάρτας Φιλάθλου

ΚΑΡΤΑ: Αυτούσια η ΕΠΙΣΤΟΛΗ των 6 ομάδων Α’ Κατηγορίας στον Πρόεδρο

Δείτε τι δήλωσαν οι Φανούριος Κωνσταντίνου (Απόλλων) και Σάββας Πηλακούτας (Ανόρθωση) στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0:

Φανούριος Κωνσταντίνου: «Τα έξι σωματεία προτείνουν τη βάση δεδομένων να την έχουν τα σωματεία, ενώ ο Απόλλωνας προτείνει την παντελώς κατάργηση της κάρτας. Ο κόσμος μειώνεται και αυτό είναι γεγονός. Χθες είχαμε δει ένα εξαιρετικό κοινό χθες και υπήρχαν συλλήψεις στους ταραχοποιούς που δεν μπήκαν στο γήπεδο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Σάββας Πηλακούτας: «Εκφράσαμε πολλές φορές την άποψη μας. Υπάρχουν κάποια κομμάτια της επιστολής που δεν συμφωνούμε και είναι καλύτερο πιστεύω πριν γραφτεί η επιστολή να υπάρχει συζήτηση, και σε μια άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ. Είμαστε υπέρ σε οτιδήποτε μπορεί να λύσει το πρόβλημα αλλά και εναντίον σε οτιδήποτε θα απομακρύνει τον κόσμο ακόμη περισσότερο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι απειλές του κατοχικού καθεστώτος και οι «προσδοκίες» για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης

Οι απειλές του κατοχικού καθεστώτος και οι «προσδοκίες» για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης

Οι δηλώσεις του λεγόμενου <υπουργού μεταφορών> Ερχάν Αρικλί για έκδοση <ενταλμάτων σύλληψης> για όσους χρησιμοποιούν> τ/κ περιουσίες στην ε/κ πλευρά ως αντίμετρο στις συλλήψεις για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα, εξανεμίζει κάθε <προσδοκία> για το αποτέλεσμα της νέας διευρυμένης διάσκεψης, τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, ο Αρικλί, αναφερόμενος στην διάσκεψη, ισχυρίστηκε ότι μετά τις συλλήψεις στη <νότια Κύπρο>, <η άτυπη αυτή διάσκεψη, δεν θα διαφέρει από ένα τουριστικό ταξίδι, χάνοντας και τα τελευταία ίχνη ελπίδας.>

BEST OF TOTHEMAONLINE