Έμειναν και για διακοπές οι Γερμανοί της Άιντραχτ - Μεσημεριανοί περίπατοι με μπίρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έμειναν και για διακοπές οι Γερμανοί της Άιντραχτ - Μεσημεριανοί περίπατοι με μπίρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έφυγαν όλοι οι Γερμανοί μετά το τέλος του παιχνιδιού αλλά έμειναν για να απολαύσουν τον ηλιόλουστο καιρό της Λευκωσίας.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Τους συναντήσαμε στη Λεωφόρο Λεμεσού να απολαμβάνουν τις βόλτες ομαδικά.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί τους κουβαλούσαν μαζί τους τενεκεδάκια μπίρας δεν έκαναν έκτροπα πέραν από το γεγονός ότι φώναζαν συνθήματα της ομάδας τους.

Το οξύμωρο και τραγικό παράλληλα της καθόδου των Γερμανών φιλάθλων ήταν το γεγονός ότι πολλοί επέλεξαν να έρθουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.

Να σημειώσουμε ότι όπως διαπιστώσαμε ιδιοίς όμμασι μετά το τέλος του παιχνιδιού την Πέμπτη (8/11) γεμίσαν τα μπαρ της Λευκωσίας με τους Γερμανούς φιλάθλους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE