Έμειναν και για διακοπές οι Γερμανοί της Άιντραχτ - Μεσημεριανοί περίπατοι με μπίρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έμειναν και για διακοπές οι Γερμανοί της Άιντραχτ - Μεσημεριανοί περίπατοι με μπίρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έφυγαν όλοι οι Γερμανοί μετά το τέλος του παιχνιδιού αλλά έμειναν για να απολαύσουν τον ηλιόλουστο καιρό της Λευκωσίας.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Τους συναντήσαμε στη Λεωφόρο Λεμεσού να απολαμβάνουν τις βόλτες ομαδικά.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί τους κουβαλούσαν μαζί τους τενεκεδάκια μπίρας δεν έκαναν έκτροπα πέραν από το γεγονός ότι φώναζαν συνθήματα της ομάδας τους.

Το οξύμωρο και τραγικό παράλληλα της καθόδου των Γερμανών φιλάθλων ήταν το γεγονός ότι πολλοί επέλεξαν να έρθουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.

Να σημειώσουμε ότι όπως διαπιστώσαμε ιδιοίς όμμασι μετά το τέλος του παιχνιδιού την Πέμπτη (8/11) γεμίσαν τα μπαρ της Λευκωσίας με τους Γερμανούς φιλάθλους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE