ΛΕΜΕΣΟΣ: Με τα αντίσκηνα στο χέρι οι κάτοικοι- «Καταντήσαμε το Γραφείο Ευημερίας…»- Κάλεσμα για την εκδήλωση διαμαρτυρίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με τα αντίσκηνα στο χέρι οι κάτοικοι- «Καταντήσαμε το Γραφείο Ευημερίας…»- Κάλεσμα για την εκδήλωση διαμαρτυρίας

Δυναμικά μέτρα για το δικαίωμα της αξιοπρεπούς διαβίωσης και στέγασης εξήγγειλαν οργανωμένα σύνολα με πρώτο αυτό της εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από κτήριο του Διοικητηρίου στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό το Σάββατο 10/11.

Στην εκδήλωση θα στηθούν έξω από το Διοικητήριο αντίσκηνα, όπου θα διανυχτερεύσουν όσοι επιθυμούν, ενώ θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια προσπάθεια να εισακουστούν και να υπάρχουν άμεσα λύσεις στο πρόβλημα που όπως υποστηρίζουν έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των διοργανωτών Λευτέρη Γεωργίου η αφύπνιση των πολιτών είναι ο κύριος στόχος της εκδήλωσης, την ίδια ώρα που Κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή «σφυρίζουν αδιάφορα».

«Έχουμε καταντήσει το Γραφείο Ευημερίας, αφού οι αρμόδιοι φορείς αδυνατούν να ανταποκριθούν» δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο ΡΙΚ, ενώ όπως πληροφορούμαστε μέλη της κίνησης έχουν βοηθήσει, προσφέροντας από το υστέρημα τους χρήματα,  ώστε συνάνθρωποι μας να μήν μείνουν στο δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE