Η Ελευθερία Ελευθερίου στο πλευρό της παίκτριας του VOICE – VIDEO

Η Ελευθερία Ελευθερίου στο πλευρό της παίκτριας του VOICE – VIDEO

H συγκεκριμένη παίκτρια δεν είναι συγγενής της Ελευθερίας Ελευθερίου. Δεν είναι καν Κύπρια...

Η Ελευθερία Ελευθερίου παρακολουθώντας το VOICE είδε στα blind auditions της Πέμπτης, 8/11, την Σοφία Μαργαρίτη.

Εκείνο που συγκίνησε την Κύπρια τραγουδίστρια ήταν ότι η Σοφία Μαργαρίτη επέλεξε να τραγουδήσει το «Ταξίδι στην βροχή», το τραγούδι των τίτλων της πετυχημένης σειράς «Μπρουσκο», το οποίο τραγούδησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία δεν δίστασε να ανεβάσει story με στιγμιότυπο από την εμφάνιση της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία πλέον ανήκει στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια σχολίασε ότι αισθάνεται ευλογημένη που το «Ταξίδι στη βροχή» ταξίδεψε στο VOICE.  

Ακολουθεί η εμφάνισης της Σοφίας Μαργαρίτη και η ερμηνεία της μεγάλης επιτυχίας της Ελευθερίας Ελευθερίου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.