Οριστική ΑΠΟΦΑΣΗ για Ελουντού και Κίνγκσλει ενόψει Ανόρθωσης!

Οριστική ΑΠΟΦΑΣΗ για Ελουντού και Κίνγκσλει ενόψει Ανόρθωσης!

Χωρίς τον Τσαρλς Ελουντού θα πάει στο ντέρμπι της Αμμοχώστου η Νέα Σαλαμίνα. Στην αποστολή ο Κίνγκσλει.

Όπως ήταν γνωστό οι δύο επιθετικοί των ερυθρολεύκων αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού μετά τον αγώνα με τη Δόξα και η συμμετοχή τους στον αγώνα με την Κυρία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν αμφίβολη.

Εν τέλει, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ελουντού έμεινε εκτός αποστολής ενώ ο «Κίνγκ» που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Πουρσαϊτίδη για το βαρωσιώτικο ντέρμπι.

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE