Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Η «Sun» αποκαλύπτει το όνομα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός κόουτς της Τσέλσι έχει ζητήσει ενίσχυση στην επίθεση τον Ιανουάριο και σύμφωνα με το δημοσίευμα θα πάει… έξυπνα, χωρίς οικονομικές υπερβολές.
Με 35.000.000 ευρώ, λοιπόν, οι «Μπλε» φέρονται να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν δικό τους τον Κάλουμ Γουίλσον που πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Αγγλίας. Ο Γουίλσον είναι 26 ετών, ανήκει στην Μπόρνμουθ και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Εφέτος μετράει 13 συμμετοχές με επτά γκολ κι πέντε ασίστ σε πρωτάθλημα και league cup.
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις