ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ισχυρισμοί και τα αναιρεθέντα στο χώρο διαμονής τους

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ισχυρισμοί και τα αναιρεθέντα στο χώρο διαμονής τους

Η δύο αλλοδαπές γυναίκες που συνελήφθησαν την Παρασκευή (9/11) για πορνεία, έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις στους ανακριτές.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκαν ότι είναι θύματα εμπορίας προσώπων.

Στο διαμέρισμα τους, όπου «μπούκαραν» μέλη της Αστυνομίας και προχώρησαν στην σύλληψή τους, εντοπίστηκαν έξι χιλιάδες ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών.

Να θυμίσουμε ότι, το απόγευμα της Παρασκευής (9/11) ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ) πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση με σκοπό τον εντοπισμό παράνομων υποστατικών όπου γυναίκες εξασκούν το επάγγελμα της πορνείας.

Οι συλλήψεις των δύο αλλοδαπών γυναικών έγινε στα πλαίσια της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.