Έξι τραυματίες από την αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στη Γουιάνα

Έξι τραυματίες από την αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στη Γουιάνα

Έξι επιβάτες τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος της εταιρίας Fly Jamaica με 118 επιβάτες και οκτώ μέλη του πληρώματος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Γουιάνας, Τζορτζτάουν.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει λίγο μετά την απογείωση τού αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της Τζορτζτάουν, λόγω βλάβης στο υδραυλικό σύστημα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η Fly Jamaica Airways επιβεβαίωσε το συμβάν.

Το αεροσκάφος κατά την αναγκαστική του προσγείωση προσέκρουσε σε σωρό οικοδομικών υλικών στο τέλος του διαδρόμου στο αεροδρόμιο Cheddi Jagan, το οποία βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα νότια της Georgetown.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.