Εντοπίστηκαν 19 εκατ. ευρώ σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ - Άλλα λέει η Ελ. Αστυνομία

Εντοπίστηκαν 19 εκατ. ευρώ σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ - Άλλα λέει η Ελ. Αστυνομία

«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία διαψεύδονται πληροφορίες ότι βρέθηκαν 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό.

Οι πληροφορίες, οι οποίες ήρθαν στο φως μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Δημοκρατία και διαψεύδονται από την Ελληνική Αστυνομία, ανέφεραν πως τα χρήματα βρέθηκαν σε δεσμίδες, σε ειδική κρύπτη που είχε δημιουργηθεί σε διώροφο κτήριο επί της οδού Ζαλοκώστα, το οποίο αν και ακατοίκητο φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης ομάδα περίπου 15 ανδρών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε. Αμέσως εισήλθαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και ξεκίνησαν τον έλεγχο. Έπειτα από πολλή ώρα και με τη χρήση μηχανημάτων ειδικής τεχνολογίας ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE