ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους οι αστυνομικοί για την νέα εκστρατεία- Αιτία θανάσιμου τραυματισμού

ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους οι αστυνομικοί για την νέα εκστρατεία- Αιτία θανάσιμου τραυματισμού

Νέα εκστρατεία ελέγχων ζώνης ασφαλείας τις Αστυνομίας ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, με σκοπό την πρόληψη και μείωση των θανάσιμων τραυματισμών σε τροχαίες συγκρούσεις, αφού το περασμένο έτος, μόνο οι 6 εκ των 18 νεκρών, έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Μεταξύ των ημερομηνιών 12-18 Νοεμβρίου, 2018, θα πραγματοποιηθεί η 7η για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχων για τη χρήση ζώνης ασφαλείας και των παιδικών / ανυψωτικών καθισμάτων στα μηχανοκίνητα οχήματα.

Η εκστρατεία προσβλέπει στην ευαισθητοποίηση των οδηγών και επιβατών μηχανοκίνητων οχημάτων για χρήση της ζώνης ασφαλείας και των παιδικών ή ανυψωτικών καθισμάτων, με απώτερο στόχο την πρόληψη / μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις.

Σημειώνεται, ότι κατά το έτος 2017, μόνο οι 6 εκ των 18 νεκρών οδηγών / επιβατών μηχανοκίνητων οχημάτων έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE