Έκαναν τη νύχτα μέρα οι «φυγάδες» – Χαμός και «ΕΨΗΣΑΝ» για τα καλά τους παίκτες του Αυγουστή ενόψει ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έκαναν τη νύχτα μέρα οι «φυγάδες» – Χαμός και «ΕΨΗΣΑΝ» για τα καλά τους παίκτες του Αυγουστή ενόψει ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεκάδες οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα βρέθηκαν στη Σαββατιάτικη προπόνηση της ομάδας τους στο προπονητικό κέντρο Κολοσσίου.

Ήταν η τελευταία προπόνηση της βδομάδας και της προετοιμασίας του Απόλλωνα πριν το Λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα δημιούργησαν μία ζεστή ατμόσφαιρα, θύμισαν Θύρα 1, με βεγγαλικά, πυρσούς και συνθήματα.

Ιδανικές ντόπες προς τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή, για να δώσει η ομάδα τα πάντα στο Τσίρειο Στάδιο για την πολυπόθητη νίκη την Κυριακή η ώρα 16:00 απέναντι στην ΑΕΛ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.