Έκαναν τη νύχτα μέρα οι «φυγάδες» – Χαμός και «ΕΨΗΣΑΝ» για τα καλά τους παίκτες του Αυγουστή ενόψει ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έκαναν τη νύχτα μέρα οι «φυγάδες» – Χαμός και «ΕΨΗΣΑΝ» για τα καλά τους παίκτες του Αυγουστή ενόψει ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεκάδες οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα βρέθηκαν στη Σαββατιάτικη προπόνηση της ομάδας τους στο προπονητικό κέντρο Κολοσσίου.

Ήταν η τελευταία προπόνηση της βδομάδας και της προετοιμασίας του Απόλλωνα πριν το Λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα δημιούργησαν μία ζεστή ατμόσφαιρα, θύμισαν Θύρα 1, με βεγγαλικά, πυρσούς και συνθήματα.

Ιδανικές ντόπες προς τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή, για να δώσει η ομάδα τα πάντα στο Τσίρειο Στάδιο για την πολυπόθητη νίκη την Κυριακή η ώρα 16:00 απέναντι στην ΑΕΛ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Η Κύπρος να είναι λειτουργικό, προβλέψιμο και ενιαίο κράτος μέλος της ΕΕ

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Η Κύπρος να είναι λειτουργικό, προβλέψιμο και ενιαίο κράτος μέλος της ΕΕ

Η Κύπρος θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΕΕ και μετά από μια πιθανή λύση του Κυπριακού και για αυτό «πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ένα λειτουργικό, προβλέψιμο κράτος μέλος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

BEST OF TOTHEMAONLINE