ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αποβολή από την Ευρωλίγκα του ΠΑΟ και του χυδαίου συκοφάντη Γιαννακόπουλου»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αποβολή από την Ευρωλίγκα του ΠΑΟ και του χυδαίου συκοφάντη Γιαννακόπουλου»

Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τις καταγγελίες του Δ. Γιαννακόπουλου περί προσπάθειας χρηματισμού των διαιτητών, ζητώντας από την Ευρωλίγκα την αποβολή τόσο του ίδιου, όσο και του Παναθηναϊκού!

Επίθεση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Την επομένη των καταγγελιών του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, περί προσπάθειας χρηματισμού των διαιτητών από τους Πειραιώτες, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από την Ευρωλίγκα την αποβολή τόσο του ίδιου, όσο και του «τριφυλλιού» από τη διοργάνωση, βάσει του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE