ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμος για να σπάσει το αήττητο της ΑΕΛ ο Απόλλωνας – Το πλάνο του Σωφρόνη

Πανέτοιμος για να σπάσει το αήττητο της ΑΕΛ ο Απόλλωνας – Το πλάνο του Σωφρόνη

Οι «κυανόλευκοι», αν όχι με την πλάτη στον τοίχο, «καίγονται» παραπάνω για να πάρουν το Λεμεσιανό ντέρμπι. Για να μην απωλέσουν κι άλλο έδαφος, για τη μάχη του τίτλου.

Θα επαναφέρει ο Αυγουστή στο αρχικό πλάνο, τους παίκτες που ξεκουράστηκαν στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης (08/11) με την Άιντραχτ.

Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Δεξιά θα επανέλθει ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος όταν μπήκε αλλαγή με τους Γερμανούς, άλλαξε όλο το παιχνίδι. Αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Βασιλείου. Οι πιθανότητες να ξεκινήσει ο Σουμά είναι λίγες.

Για το κέντρο της άμυνας, επικρατέστερος παρτενέρ του Ρομπέρζ είναι ο Χάμπος Κυριάκου. Αν και ο Ντίλαν Ουεντραόγκο δεν τα πήγε άσχημα με την Άιντραχτ. Μόνο που σε εκείνο το ματς, η τεχνική ηγεσία έπαιξε με τρεις στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή, τη μία θέση θα πάρει ο Σακέτι. Για οκτάρι φαβορί είναι ο Μάρκοβιτς, χωρίς να αποκλειστεί το σενάριο για Χάμπο Κυριάκου, αν δεν παίξει ξανά σέντερ μπακ.

Ο Φακούντο Περέιρα θα είναι ο επιτελικός χαφ. Αν επιλεγεί ο Παπουλής για τον άξονα, τότε ο Αργεντινός θα παίξει ως εξτρέμ. Διαφορετικά ο Ελλαδίτης άσος θα κινείται στο αριστερό άκρο.

Για το δεξί άκρο προβάδισμα έχει ο Σαρδινέρο, εκτός κι αν κάνει την έκπληξη ο Αυγουστή με Φομπαλά που πήγε πολύ καλά όσο έπαιξε με τους Γερμανούς.

Μπροστά θα ξεκινήσει λογικά ο Ζελάγια, ο οποίος έχει και το μομέντουμ των δυο τερμάτων που έβαλε εναντίον της Άιντραχτ. Τα νούμερα δείχνουν ξεκάθαρα πόσο υπερέχει σε παραγωγικότητα στο σκοράρισμα ο Αργεντινός φορ, σε σχέση με τον Άντον Μάγκλιτσα.

Στο απουσιολόγιο θα βρίσκονται πάλι οι Γιούστε και Καραγιόλ. Ίσως είναι στην αποστολή ο Κέβιν Μπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top