ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την… «αύρα» του Αναστασίου στο Μακάρειο για το δεύτερο σερί τρίποντο

Με την… «αύρα» του Αναστασίου στο Μακάρειο για το δεύτερο σερί τρίποντο

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Ερμή, παίρνοντας δηλαδή τη νίκη, αλλά και παρουσιάζοντας και άλλα σημάδια βελτίωσης, είναι ο στόχος της Ομόνοιας στο Κυριακάτικο (11/11, 17:00) παιχνίδι με αντίπαλο τη φιλόδοξη και πάντα επικίνδυνη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο.

Ο Γιάννης Αναστασίου δούλεψε πολύ με τους παίκτες του την τρέχουσα εβδομάδα, τόσο στο κομμάτι της τακτικής σε άμυνα και επίθεση, εξηγώντας τους το πως και πού πρέπει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να κλείνουν αποτελεσματικά τους διαδρόμους προς την εστία τους, αλλά και στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού, για να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή.

Έγινε επίσης δουλειά στις στατικές φάσεις, σε συνθήκες άμυνας αλλά και επίθεσης, όπως και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ έγιναν και επιπλέον ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Γενικώς, ο Ελλαδίτης τεχνικός είχε και έχει ακόμα πολλά να… «διδάξει» στους παίκτες του, μέχρι να περάσει τη δική του φιλοσοφία σε όλους τους τομείς και να φτάσει η ομάδα στο σημείο που ο ίδιος θέλει, για να αρχίσει να αποκτά «ταυτότητα» και ομαδικό πνεύμα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας νίκες και καλύπτοντας σταδιακά το χαμένος έδαφος, για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο της Ευρώπης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/11), με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει μαζί του στην αποστολή 21 ποδοφαιριστές, αλλά και να αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού έμειναν εκτός οι τραυματίες Ζίβετς, Εντρένα, Γκαφούρ, Γκρίνιτζ, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ.

Θυμίζουμε την 21μελή αποστολή:

Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Αλέξανδρος Αντωνίου, Κριστιάν Μανρίκε, Ίσμα Λόπεζ, Αλμπέρτο Λόρα, Τζαΐλσον Αραούχο, Χρίστιαν Φώτη, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Φράνιο Πρέτσε, Φάνος Κατελάρης, Ραούλ Λοέ, Χόρχε Ενρίκεζ, Άλεξ Σοάρες, Τζόρντι Γκόμεθ, Μαρίνος Τζιωνής, Κρίστιαν Μόντες, Τζαρσίνιο Αντόνια, Χουάν Αλμπίν, Νταβίντ Ραμίρεζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top