ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστή κτηματομεσιτική εταιρία ο στόχος των βομβιστών- Σε εξέλιξη έρευνες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστή κτηματομεσιτική εταιρία ο στόχος των βομβιστών- Σε εξέλιξη έρευνες

Γνωστή κτηματομεσιτική εταιρία , ήταν ο στόχος των βομβιστών, το βράδυ του Σαββάτου 10/1, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Υπό φρούρηση παραμένει μέχρι στιγμής (8:15 Κυριακή 11/11), ο χώρος όπου σημειώθηκε η έκρηξη, με μέλη της Αστυνομίας να διεξάγουν έρευνες και περισυλλογή τεκμηρίων.

Πάντως στην περιοχή υπάρχουν αρκετά εμπορικά υποστατικά με κλειστά κυκλώματα ασφαλείας, γεγονός που ίσως βοηθήσει τις Αρχές να σχηματίσουν άποψη ως προς τις κινήσεις των ή του δράστη.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε στην είσοδο των γραφείων, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, όταν άγνωστος ή άγνωστοι τοποθέτησαν των εκρηκτικό μηχανισμό.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE