ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σπίτι της η 14χρονη- Η κατάσταση των τραυματιών

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σπίτι της η 14χρονη- Η κατάσταση των τραυματιών

Ευχάριστα τα νέα για τους τραυματίες, 29χρονη και 14χρονη, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαίο.

Νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, αναφέρει ότι η 14χρονη αφού εξετάστηκε από τους ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι δεν φέρει οποιοδήποτε τραύμα που να χρίζει νοσηλείας και έλαβε εξιτήριο.

Όσον αφορά την μητέρα της νεαρής, η 29χρονη φέρει κάποια τραύματα, ευτυχώς ελαφρά, χωρίς να προκαλούν ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στη 1:10 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (10/11), όχημα στο οποίο επέβαιναν η 29χρονη οδηγός μαζί με την 14χρονη κόρη της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, στον οποίο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 68μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top