Συναγερμός στον αέρα: Καρδιοχτύπησαν οι επιβάτες πτήσης

Συναγερμός στον αέρα: Καρδιοχτύπησαν οι επιβάτες πτήσης

Θρίλερ στον αέρα το πρωί του Σαββάτου (10/11) για 280 επιβαίνοντες, ταξιδιώτες και πλήρωμα, πτήσης της Air France.

Ο πιλότος σήμανε συναγερμό όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη καπνού στο εσωτερικό του αεροσκάφους. Αμέσως ειδοποίησε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ζήτησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Τελικώς, δόθηκε άδεια στον πιλότο του Boeing 777 να προσεγγίσει το αεροδρόμιο Ιρκουτσκ, στην Ρωσία, οπου και εκτέλεσε αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti, το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι επιβάτες φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE