ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει παίκτες που πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ενόψει ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ – Πιθανή ενδεκάδα

Έχει παίκτες που πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ενόψει ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ – Πιθανή ενδεκάδα

Με μονάχα μία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο «Αμμόχωστος» την Αλκή Ορόκλινη στην τελευταία αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής, από την ΑΕΛ μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα» δεν αφήνει άλλα περιθώρια στην ομάδα του Αντόνι Ιραόλα για νίκη και μόνο στο σημερινό παιχνίδι.

Σίγουρα, η κούραση, η κόπωση, από το πρόσφατο ταξίδι στη Βουλγαρία θα παίξει ρόλο, όμως η ΑΕΚ ως το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση έχει όλα αυτά τα στοιχεία που με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη διακοπή που θα υπάρξει κιόλας ως πιο φρέσκια, στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για τη 10η αγωνιστική.

Μιας και ο λόγος για το επόμενο παιχνίδι, εάν και εφόσον αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη οι Γιάννου, Σίλβα και Τέτε, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί μιας και είναι στο όριο των κίτρινων καρτών.

Πιθανό σχήμα για τον Αντόνι Ιραόλα είναι Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, με Σίλβα στο δεξί αμυντικό άκρο και Ιωάννου στο αριστερό, Γκονζάλεθ και Τρουγιόλς στο κέντρο της άμυνας, με Λαρένα και Χέφελ ως ανασταλτικά χαφ, Τρισκόφσκι σε ρόλο οργανωτή, Ακοράν στο δεξί και Ασούμπρε στην αριστερή πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ένας εκ των Τολεμές ή Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Καταλά και Γκαρσία διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top