Μήνυμα Θεοχάρους σε Βορειοηπειρώτες: «Δεν θα σιωπήσω ποτέ»

Μήνυμα Θεοχάρους σε Βορειοηπειρώτες: «Δεν θα σιωπήσω ποτέ»

Mετά και την κήρυξη της ως persona non grada (ανεπιθύμητη) από το κράτος της Αλβανίας, η Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους Βορειοηπειρώτες.

Όπως αναφέρει η κα Θεοχάρους γνωρίζει το κλίμα τρομοκρατίας που υφίστανται οι Βορειοηπειρώτες.

Αναλυτικά αναφέρει: «Στέλνω το μήνυμα στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ότι γνωρίζω πάρα πολύ καλά την φρικτή καταπίεση που υφίστανται, το κλίμα τρομοκρατίας που ασκούν εναντίον τους αλλά και τη συνεχή προσπάθεια του διεφθαρμένου δικτατορικού καθεστώτος της Αλβανίας για Εθνικό ξεκαθάρισμα στη Βόρεια Ήπειρο.

Τους διαβεβαιώνω ότι παρά τη χθεσινή εξέλιξη σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα. Θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή σε οποιαδήποτε έπαλξη στον κόσμο για την υπεράσπιση των δικαίων των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.