ΠΑΦΟΣ: Σύγκρουση τριών οχημάτων - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο 21χρονη και 72χρονος

ΠΑΦΟΣ: Σύγκρουση τριών οχημάτων - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο 21χρονη και 72χρονος

Ο τραυματισμός δύο προσώπων, οδηγών οχημάτων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος στην Πάφο στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής (11/11), 21χρονη οδηγός ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην λεωφόρο Μεσόγης με κατεύθυνση την Τσάδα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε κάποιο σημείο του δρόμου προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 72χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο 72χρονος προσέκρουσε στο προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 59χρονη και τραυματίστηκαν η 21χρονη οδηγός του πρώτου οχήματος και ο 72χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου. Για προληπτικούς λόγους κρατήθηκε στο ΓΝ Πάφου η 21χρονη που υπέστη κάκωση αυχένα ενώ ο 72χρονος που υπέστη κάκωση θώρακα πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE