Όλα έτοιμα για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου – Λεύκας

Όλα έτοιμα για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου – Λεύκας

Γύρω στις 12:00 μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) ανοίγουν τις πύλες τους, δύο νέα σημεία διέλευσης προς τα κατεχόμενα.

Στη Δερύνεια, θα ανοίξει για πρώτη φορά μετά την εισβολή η λεωφόρος Αμμοχώστου.

Η συμφωνία για της διάνοιξη των δύο οδοφραγμάτων, που σημειώνεται ότι είναι το όγδοο και το ένατο σημείο,  επήλθε στις 26 Οκτωβρίου σε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι, μετά την απόφαση για την διάνοιξή τους, πραγματοποιήθηκαν δύο ειρηνικές διαμαρτυρίες στο οδόφραγμα Δερύνειας. Από την οικογένεια το δολοφονηθέντα, Σολωμού Σολωμού και από το ΕΛΑΜ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE