Τραγικό δυστύχημα στον Έβρο - Νεκρό 6χρονο αγόρι

Τραγικό δυστύχημα στον Έβρο - Νεκρό 6χρονο αγόρι

Το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του, βγήκε στο οδόστρωμα και το παρέσυρε διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα εξάχρονο παιδί, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στον Έβρο.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με το Thestival.gr, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/11), όταν η οικογένεια έκανε μια στάση έξω από το χωριό Λύρα.

Το παιδί όμως, βγήκε στο οδόστρωμα και το παρέσυρε διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE