ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάλεσε την Αστυνομία πριν πάει στο Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάλεσε την Αστυνομία πριν πάει στο Νοσοκομείο

Γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία για να την βοηθήσει να φτάσει πιο γρήγορα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω έκτακτης ανάγκης!

Λίγο πριν της 22:00 το βράδυ της Κυριακής (11/11), γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και αφού ενημέρωσε ότι έπρεπε να μεταφέρει επείγον στο νοσοκομείο την μητέρα της, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, ζήτησε την βοήθεια της Δύναμης.

Συγκεκριμένα, τους εξήγησε την διαδρομή απ’ όπου θα περνούσε με το όχημά της, και έδωσε τα στοιχεία του, για να μπορούν τα περιπολικά που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή σε υπηρεσία στα εν λόγω σημεία, να την βοηθήσουν να φτάσει πιο νωρίς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα, διέσχισε δρόμους, από το κέντρο της Λευκωσίας.  

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.