ΚΥΠΡΟΣ: Προσωποκράτηση για την 23χρονη -Έσπασε δόντι και χείλη 42χρονης σερβιτόρας ξενοδοχείου

ΚΥΠΡΟΣ: Προσωποκράτηση για την 23χρονη -Έσπασε δόντι και χείλη 42χρονης σερβιτόρας ξενοδοχείου

Υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία Πάφου με τη σύλληψη 23χρονης από την Βρετανία το Σάββατο (10/11).

Η 23χρονη παρουσιάστηκε την Δευτέρα (12/11) ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης μίας ημέρας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , ξενοδοχειακή υπάλληλος ηλικίας 42 ετών που εργάζεται στο εστιατόριο παραλιακού ξενοδοχείου κατήγγειλε ότι Βρετανίδα τουρίστρια ηλικίας 23 ετών της έριξε πιάτα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την κτυπήσει στο πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Χτύπησε εργαζόμενη ξενοδοχείου με πιάτο- Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Η 42χρονη υπέστη σπάσιμο δοντιού και εκδορές και σχισίματα στα χείλη.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας αιτία του καυγά ήταν η παρατήρηση που έκανε η υπάλληλος του ξενοδοχείου στην 23χρονη να μην μεταφέρει πιάτα εκτός του εστιατορίου διότι απαγορευόταν.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.