Η μεταγραφή του Κύπριου δημοσιογράφου στο OMEGA - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η μεταγραφή του Κύπριου δημοσιογράφου στο OMEGA - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κύπριος δημοσιογράφος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούντο του στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου, ο κεντρικός παρουσιαστής του Capital έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο OMEGA την Δευτέρα, 12/11.

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», κάνοντας ρεπορτάζ για το άνοιγμα του οδοφράγματος Απλικίου – Λέυκας.  

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ένας κύκλος κλείνει...με αμέτρητες εμπειρίες, γνώσεις, επιτυχίες και αποτυχίες! Ευχαριστώ τη διεύθυνση και τους συναδέλφους μου γι’ αυτά τα 2,5 χρόνια συνεργασίας στην τηλεόραση του Capital Tv – Cyprus.  Άνθρωποι που μου έδωσαν ευκαιρίες και καθοδήγηση! Σας ευχαριστώ..».

Και συνέχισε: «Ένας άλλος κύκλος ανοίγει στο OMEGA chanel από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου για ακόμη περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις!
Ευχαριστώ την όμαδα του καναλιού, που από τις πρώτες ημέρες με αγκάλιασαν και με υποδέχθηκαν στην ο-megaλη οικόγενεια! Σας ευχαριστώ!».

Η δε αγαπημένη του, δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Ρουσιά δεν παρέλειψε να του ευχηθεί και διαδικτυακά:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE