Οι παίκτες που τέθηκαν εκτός αποστολής – Τι συμβαίνει με Παπουλή και ποιος παίκτης έκανε την πρώτη του

Οι παίκτες που τέθηκαν εκτός αποστολής – Τι συμβαίνει με Παπουλή και ποιος παίκτης έκανε την πρώτη του

Με προπόνηση στο »N. Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή» άρχισε σήμερα προετοιμασία η Εθνική μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με τη Βουλγαρία την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ.

Λόγω τραυματισμού, τέθηκαν εκτός αποστολής οι Αντώνης Γιωργαλλίδης και Γιώργος Βασιλείου. Δεν προπονήθηκε ο Φώτης Παπουλής λόγω τραυματισμού και η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί στις επόμενες προπόνησεις.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ανδρών πραγματοποίησε σήμερα ο Χρίστος Γουίλερ.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 15:30 στο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.