ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

Κατόπιν ενημέρωσης των οικείων της για τον τραγικό της χαμό, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης 56χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για την Γιαννούλα Χατζηγιάννη 56 χρόνων, κάτοικο του χωριού Οίκος της κοιλάδας Μαραθάσας στην επαρχία Λευκωσίας.

Κάτοικοι του χωριού, μίλησαν στο ThemaOnline, περιγράφοντας την άτυχη γυναίκα ως ένα άτομο «με χρυσή καρδιά» τονίζοντας την καλοσύνη που την διακατείχε και την χαρακτήριζε.

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη Χατζηγιάννη έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Δευτέρας 12/11 στο χωριό της, Οίκος Μαραθάσας, από θανάσιμες μαχαιριές που τις προκάλεσε αλλοδαπός άνδρας.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE