Αναβολή αγωνιστικής Grassroots λόγω Εθνικής ομάδας

Αναβολή αγωνιστικής Grassroots λόγω Εθνικής ομάδας

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι όλοι οι αγώνες των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ που ήταν προγραμματισμένοι για το ερχόμενο Σάββατο 17 Νοεμβρίου, αναβάλλονται.

Ο λόγος της αναβολής είναι για να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα αλλά και στους γονείς τους να παρακολουθήσουν, αν επιθυμούν,  την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το βράδυ (21:45, ΓΣΠ) τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Βουλγαρία. 

Να σημειωθεί ότι όλες οι ακαδημίες που συμμετέχουν στα παιδικά Πρωταθλήματα της ΚΟΠ έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν τους επερχόμενους αγώνες της Εθνικής μας, με μεγάλη ανταπόκριση μέχρι στιγμής. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.