ΠΑΦΟΣ: Έκαναν «φτερά» κυνηγετικοί σκύλοι – Πέραν των 1000 ευρώ η αξία τους

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν «φτερά» κυνηγετικοί σκύλοι – Πέραν των 1000 ευρώ η αξία τους

Yπόθεση κλοπής έξι κυνηγετικών σκύλων συνολικής αξίας 1.200 ευρώ διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 10 με 11 Νοεμβρίου άγνωστα πρόσωπα έκλεψαν έξι κυνηγετικούς σκύλους  αξίας 1.200 ευρώ, από υποστατικό που βρίσκεται στην κοινότητα Χολετριών .

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατάγεται από τη Χλώρακα ειδοποίησε αμέσως τον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών μέλη του οποίου έσπευσαν στη σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως οι σκύλοι ήταν σε κλουβιά, τα οποία ήταν ανασφάλιστα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE