ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Εκατοντάδες πολίτες «εγκαινίασαν» το οδόφραγμα

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Εκατοντάδες πολίτες «εγκαινίασαν» το οδόφραγμα

Δεκάδες Ε/κ, Τ/κ, Ευρωπαίοι και υπήκοοι τρίτων χωρών πέρασαν από το οδόφραγμα Δερύνειας.

Δεκάδες Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι, Ευρωπαίοι και πολίτες τρίτων χωρών πέρασαν μέχρι τις οκτώ απόψε από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα και αντίστροφα, μέσω του οδοφράγματος Δερύνειας.

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, κατά την πρώτη ημέρα διάνοιξης του οδοφράγματος της Δερύνειας από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα πέρασαν, μέχρι τις οκτώ το βράδυ, 260 Ελληνοκύπριοι, 145 Ευρωπαίοι και 11 αλλοδαποί από τρίτες χώρες.

Εξάλλου, πέρασαν μέχρι τις οκτώ απόψε περισσότεροι από 180 Τουρκοκύπριοι, 146 Ευρωπαίοι και 19 αλλοδαποί από τρίτες χώρες από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, στις 12 το μεσημέρι, όταν δηλαδή άνοιξε το οδόφραγμα της Δερύνειας, λόγω του μεγάλου συνωστισμού που παρατηρήθηκε, περισσότερα από 500 άτομα πέρασαν προς τις κατεχόμενες περιοχές χωρίς να επιδείξουν οποιοδήποτε έγγραφο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE